Kan ik AppWijs als docent gebruiken?

De app kan gebruikt worden in de klas, als extra oefening of als voorbereiding op een toets. De app kan ook door de leerlingen thuis gebruikt worden. Deze app is uitermate geschikt voor leerlingen die veel moeite hebben met het vak biologie.
 

Een educatieve app als aanvulling op de lesstof

Eindelijk een goede biologie app voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Met deze app kunnen de leerlingen leren door te doen. Met AppWijs kunnen de leerlingen dus zichzelf toetsen in hoeverre zij de behandelde lesstof beheersen. De app bevat meer dan 3.000 vragen en 500 prachtige biologische afbeeldingen. Iedere keer als de leerlingen met de app gaan oefenen krijgen ze nieuwe vragen. De app legt aan de leerlingen uit waarom ze een vraag goed of juist fout beantwoord hebben. Ze leren dus door te doen!

AppWijs is uitermate geschikt voor leerlingen die veel moeite hebben met het vak biologie of die niet goed weten hoe ze moeten leren voor het vak biologie. Daarnaast is de app een goed hulpmiddel voor leerlingen met faalangst. Door de app krijgen de leerlingen namelijk inzicht in mogelijke toetsvragen, hierdoor zal het vertrouwen groeien!

De app is ontwikkeld door een docent biologie, hierdoor weet je zeker dat je met deze app goed zit!
 

Appwijs wil zich blijven ontwikkelen.

Biologie is het eerste vak wat onder de “Appwijs-paraplu” gelanceerd is maar we willen ook andere vakken gaan integreren. Uiteindelijk willen we een zo volledig mogelijk vakkenpakket aan kunnen bieden. Dit kunnen wij niet alleen, hiervoor hebben wij ook enthousiaste docenten uit het werkveld nodig. Ben jij een enthousiaste docent en weet u de potentie van Appwijs op waarde te schatten, neem dan gerust eens contact met ons op.